Полицията във Вашингтон, окръг Колумбия, арестува 15-годишен при убийството през

...
Полицията във Вашингтон, окръг Колумбия, арестува 15-годишен при убийството през
Коментари Харесай

Тийнейджър, арестуван за убийството на афганистански преводач, работещ като шофьор на Lyft във Вашингтон, окръг Колумбия

Полицията във Вашингтон, окръг Колумбия, арестува 15-годишен при убийството през юли на преводач от Афганистан, който работеше като водач със споделено пътешестване, откакто избяга от страната през 2021 година

31-годишният Насрат Ахмад Яр беше прострелян и погубен, до момента в който шофираше за Лифт в региона на окръг Колумбия на 3 юли. 

Неидентифицираният 15-годишен юноша е упрекнат в ликвидиране първа степен, до момента в който е бил въоръжен, сподели столичното полицейско ръководство на конференция в петък.

Яр е служил като преводач на Специалните елементи на армията на Съединени американски щати в Афганистан. През 2021 година той избяга от страната със брачната половинка си и четирите си деца след рухването на афганистанското държавно управление в ръцете на талибаните.

Насрат Ахмад Яр беше погубен през юли. 31-годишният Яр беше преводач за специфичните сили на американската войска в Афганистан, преди да напусне страната през 2021 година (Fox News)

Лесли Парсънс, помощник-началник на Бюрото за раз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР