Полицията във Варна издирва три момичета на 14, 15 и

...
Полицията във Варна издирва три момичета на 14, 15 и
Коментари Харесай

Подробности около избягалите момичета от Център за настаняване от семеен тип във Варна

Полицията във Варна търси три девойки на 14, 15 и 17 години. Преди седмица те са избягали от Център за настаняване от фамилен вид в града и оттогава са в неопределеност.

" За последно разговарях с щерка си предишния петък, когато трябваше да се яви на изпит. Нямаше никакви признаци, беше радостна и щастлива. Оставаха ѝ няколко дни, с цел да се прибере по домакински отпуск у дома. Причината да бъде настане в центъра е редовно тичане от вкъщи. Тези проблеми се появиха предходната година към септември месец. Бягала е три пъти. Нямам никакви догатки къде може да бъде “, описа пред bTV Станислава Георгиева, майка на 17-годишната Любомира.

Тя не познава другите девойки, които са в неопределеност.

Станислава получава сигнали от разнообразни места, че Любомира е видяна, само че се оказват подправени.

" Любомира е била облечена със светли дънки и тъмна блуза. Момичето на 15 години е било облечено с дънки и шарена блуза, а 14-годишното – с дънки и зелено яке “, разяснява ст. контрольор Стоян Енев от ОДМВР-Варна.

Трите девойки са оповестени за общодържавно търсене и се търси тяхното местонахождение.

На 21 януари към 13:30 часа по време на провеждането на спортни занимания в спешния център, без нищо да кажат, девойките са се насочили към портала и избягали без нищо да кажат

Любомира прикани щерка си да се свърже с нея и да се прибере вкъщи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР