Полицията във Варна е задържала 49-годишен мъж за убийство, съобщи

...
Полицията във Варна е задържала 49-годишен мъж за убийство, съобщи
Коментари Харесай

Има задържан за убийството на 55-годишния мъж във Варна


Полицията във Варна е задържала 49-годишен мъж за ликвидиране, заяви на брифинг шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайморския град старши комисар Атанас Михов, представен от Българска телеграфна агенция.

Той изясни, че на 19 септември към 0:20 часа е подаден сигнал от преминаващ жител, че в околност над града е видял да лежи оцапан с кръв мъж в безпомощно положение. От екип на " Бърза помощ " е установена гибелта на мъжа.

Проведени са оперативно-издирвателни мероприятия, вследствие на които е открито, че се касае за 55-годишен мъж от града. За по-малко от 24 часа причинителят е открит и арестуван. Той е престъпно проявен, на 49 години, прочут на полицията, осъждан, сподели Михов. Мъжът е арестуван за 24 часа.

По думите на шефа на полицията претекстовете са хулигански подбуди – сдърпване, сборичкване, а след това мъжът е умрял от кръвозагуба. Убитият е наръган с нож.

По случая е формирано е досъдебно произвеждане, а работата по цялостното доказване на закононарушението продължава под надзора на Окръжната прокуратура в града. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР