Полицията във Варна е разбила две групи, занимаващи се с

...
Полицията във Варна е разбила две групи, занимаващи се с
Коментари Харесай

Полицията във Варна разби две банди автоджамбази

Полицията във Варна е разрушила две групи, занимаващи се с обири на движимости и елементи от коли. През последните две седмици са регистрирани доста такива случаи, изясни началникът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайморския град старши комисар Атанас Михов, съгласно който тези закононарушения са с необятен публичен отзив, съобщи Българска телеграфна агенция.

Едната група се е „ специализирала “ в кражба на движимости от коли, най-много таксиметрови, посредством строшаване на страничните прозорци. По думите на Михов тази заран, към 1:00 часа след среднощ, е арестуван 26-годишен мъж от град Стралджа, осъждан, престъпно проявен, излязъл преди към месец от пандиза. У него са открити три мобилни телефона и други откраднати движимости. Той е арестуван за 24 часа. Междувременно са задържани още двама мъже – на 27 година от Мездра и на 23 година от село Венелин, Варненско, добави Михов. Той посочи, че сега се обяснява дали те са работили в съучастничество с жителя на Стралджа.

Пак тази нощ е арестувана и група крадци на катализатори от леки коли, добави Михов. Арестувани са 18-годишен юноша от Шумен и двама варненци на 19 и на 20 години от Варна. По думите на Михов и тази група е работила в границите на 15-20 дни.

Работата и по двата случаи продължава под надзора на Районната прокуратура във Варна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР