Полицията във ФРГ е разкрила конспирация на военни, планирали политически

...
Полицията във ФРГ е разкрила конспирация на военни, планирали политически
Коментари Харесай

Германски военни планирали политически убийства

Полицията във Федерална Република Германия е разкрила интрига на военни, възнамерявали политически убийства, оповестява немското списание Focus, базирайки се на материали от следствието. Става дума за група от бойци от Бундесвера, специфичните сили и членове на асоциацията на елитните бойци Унитер.

Заговорниците са подготвяли по този начин наречения X-Day, в който биха събрали неуместни политици „ на едно място за задачите на физическото им елиминиране ”.

Списъкът с евентуалните жертви не е оповестен, само че се знае, че едно имената в него е на Димар Барч, началник на фракцията на Лявата партия в Бундестага. В обявата се показва, че за осъществяването на проекта, участниците в тайните съглашения, са събрали оръжия, муниции и гориво. Членовете на групата, които съгласно списанието, служат в немските въоръжени сили и специфичните сили, са обсъждали по-нататъшните си дейности на секрети срещи.

Подчертава се, че полицейското следствие е съвсем спряло, защото служителят на военното контраразузнаване се е опитвал да го подкопае, като осведоми конспираторите за идните търсения и напредъка на следствието като цяло. Мъжът е упрекнат, неговият случай ще бъде прегледан от Окръжен съд в Кьолн.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР