Полицията във Франция е арестувала 33-годишен мъж, заподозрян в убийството

...
Полицията във Франция е арестувала 33-годишен мъж, заподозрян в убийството
Коментари Харесай

Мъж, арестуван във Франция за убийство на съпруга и четири деца, казва прокурорът

Полицията във Франция е арестувала 33-годишен мъж, обвинен в убийството на жена си и четирите си деца при нахлуване с нож рано на Коледа, сподели прокурорът.

Майката, на 35 години, и двете дъщери, на седем и на 10 години, са били намушкани няколко пъти през нощта от неделя против понеделник, сподели прокурорът Жан-Батист Бладие във вторник.

Двамата по-малки синове, на възраст девет месеца и четири години, са били или задушени, или удавени, сподели Бладиър.

Полицията нахлу през прозореца на спалнята на жилището им на приземния етаж, с цел да открие " доста грубо място на престъпление ", покрито с кръв, сподели прокурорът.

Телата бяха открити в понеделник вечерта в апартамент в град Мо, на 40 км (25 мили) източно от Париж, откакто другари и семейство сигнализираха.

Мотивите за убийствата не са ясни.

Заподозреният е задържан във вторник пред дома на татко си североизточно от френската столица, сподели прокурорът.

Той сподели на полицията, че „ знае за какво е бил арестуван и приказва за своето злощастие и меланхолия ", сподели Бладиер. Той получаваше здравна помощ за рани на ръката си.

Заподозреният е намушкал партньорката си един път преди, когато тя е била бременна с по-големия им наследник през 2019 година, само че следствието е прекъснато, защото той е бил разгласен за психологично нездравословен по време на нападението, сподели прокурорът. Той беше настанен в психиатрична болница през 2017 година и също направи опит за самоубийство същата година.

Двойката е била дружно от 14 години и са се познавали от гимназията, сподели Блейдиър. Двамата имат четири деца, преди да се оженят през октомври.

Съседи споделиха на следователите, че са чули писъци в ранните часове на Коледа. Алармата е била вдигната по-късно денем, откакто те не са съумели да получат никакъв отговор от фамилията.

Имената на нито едно от членовете на фамилията не бяха разкрити, съгласно френския закон, защитаващ малолетните, които са жертви на закононарушения.

Властите стартират следствие на пет убийства и обвиненият ще бъде подложен на психиатричен обзор, с цел да се дефинират идващите стъпки, сподели прокурорът.

Средно една жена е убита на всеки три дни във Франция. Около 118 дами са били убити от техен сътрудник или някогашен сътрудник във Франция предходната година.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР