Полицията в западния германски град Люнебах посъветва жителите и гостите

...
Полицията в западния германски град Люнебах посъветва жителите и гостите
Коментари Харесай

Два лъва, два тигъра и ягуар са избягали от зоопарк в германски град

Полицията в западния немски град Люнебах посъветва жителите и гостите да си останат по домовете, защото два лъва, два тигъра, ягуар и мечка са съумели да избягат от локалния зоопарк.

Полицаите са съумели да убият мечката, само че останалите животни към момента не са откритr. Според управляващите, те най-вероятно към момента са на територията на зоопарка, само че не е изключено и да са избягали и оттова и да са в рамките на града. Такава е и информацията на локалната телевизия SWR.

Засега полицията не дава повече детайлности и не е известно по кое време животните с съумели да избягат от клетките си.

Собственост на семейство Валпот, зоопаркът е на повърхност 30 хектара и в него живеят 400 животни от 60 типа, в това число сибирски тигри и лъвове. Зоопаркът е отворен през 1965 година, като тогава в него е имало единствено кучета, маймуни и глигани. Годишно през него минават 70 000 гости. Това е второто бягство на хищници от зоологическа градина в Германия в последните две години. Предишното бе в Лайпциг през 2016-а, когато два лъва излязоха от зоопарка - единият бе застрлян, а другият хванат и върнат в клетката.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР