Полицията в Южна Италия е конфискувала над тон кокаин, скрит

...
Полицията в Южна Италия е конфискувала над тон кокаин, скрит
Коментари Харесай

Италия хвана един тон кокаин, океанът все още изхвърля дрога във Франция

Полицията в Южна Италия е конфискувала над звук кокаин, прикрит в хладилен резервоар, прикрит в пътуващ за Германия резервоар, употребен за превозване на банани, заяви организация АНСА, представена от БГНЕС.
Наркотиците с улична стойност към 275 милиона $ били разпределени в 144 пакета, скрити в резервоар от Южна Америка, заяви организацията. Според документите за транспорт дестинацията на контейнера е била Германия.
Наркотиците са конфискувани от карабинерите, подпомагани от митническата организация и Интерпол, в пристанището на Джоя Тауро в Калабрия.
Агенцията цитира изказване на полицията, съгласно което опиатите са открити, откакто няколко от контейнерите, превозени на еднакъв транспортен съд от Южна Америка, са били сканирани от митниците.
Междувременно френските управляващи затвориха плажовете в югозападна Франция, защото на атлантическият бряг вълните не престават мистериозно да изхвърлят пакети с кокаин като повече от 1000 кг са открити от средата на октомври.
Пакетите към този момент се появяват и по-далеч на север, да вземем за пример петкилограмов пакет се появи в Камарет-сюр-Мер на запад в Бретан във вторник, сподели пред AFP Филип Астрюк, прокурор в Рен.
" Това е еднакъв товар ", сподели Астрюк и добави, че " към момента ще ги намираме за известно време ".
" Всеки отлив носи партида. Те към момента са много обилни, като към 100 кг идват всеки ден по цялото крайбрежие ", сподели той.
Митническите чиновници също намират някои от пакетите в морето, сподели прокурорът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР