Полицията в Стокхолм е започнала разследване заради жалба на млада

...
Полицията в Стокхолм е започнала разследване заради жалба на млада
Коментари Харесай

Полицията в Стокхолм разследва изнасилване в хотел, в който е била компанията на Мбапе

Полицията в Стокхолм е почнала следствие поради тъжба на млада жена за обезчестяване в хотел, в който по същото време е бил и звездата на " Реал " (Мадрид) и Франция Килиан Мбапе дружно с група негови другари, оповестява вестник " Афтонбладет ".
Прочетете още
Мбапе е почивал в хотела в центъра на шведската столица дружно със свои близки другари, измежду които е и бранителят Норди Мюкиеле, който сега играе чартърен от " Пари Сен Жермен " в " Байер " (Леверкузен).

Не може да се направи за миг никаква връзка сред наличието на футболистите и възможното обезчестяване, което съгласно младата жена е станало в четвъртък вечерта. Прокурорът по следствието не е поискал да направи никакъв коментар по случая, който е на първа страница на всички шведски медии и уеб сайтове.

Мбапе не бе извикан в националния тим на Франция за мачовете от този кръг на Лигата на нациите. Станаха известни негови фотоси в нощния клуб V в центъра на Стокхолм по същото време, по което " петлите " играха с Израел в Будапеща и се постановиха с 4:1.

Нападателят бе подложен на критика и за това, че е помолил да не играе за Франция, а в това време бе титуляр за " Реал ". Очаква се той да стартира в стартовия състав на тима от Мадрид и при гостуването на " Селта " тази събота.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР