Полицията в Стара Загора задържа извършителите на грабеж над 88-годишна

...
Полицията в Стара Загора задържа извършителите на грабеж над 88-годишна
Коментари Харесай

Заловиха двама, пребили и ограбили 88-годишна жена

Полицията в Стара Загора задържа причинителите на обир над 88-годишна жена в мъглижкото село Дъбово. Жената е била нападната в дома си предходната седмица, била е бита и ограбена.
Крадците влезнали в къщата на Пена Тенева час преди среднощ, до момента в който тя гледа телевизия. Успели да завлечен от нея 40 лева, след което избягали, оповестява БГНЕС. Предприети са незабавни оперативно-издирвателни мероприятия. От огледа на мястото на престъплението са открити насоки за търсене на крадците. Те са с непрекъсната мярка,,Задържане под стража”.
,,Проведен е комплекс от оперативно-издирвателни мероприятия, в хода на които бяха открити и арестувани причинителите на действието - мъже на 53 и на 63 годишна възраст, престъпно проявени, осъждани”, заяви Комисар Стоян Стоянов -директор ОД на Министерство на вътрешните работи Стара Загора.
,,Вчера двамата бяха привлечени в качеството на обвинени за осъществено закононарушение по чл.199, ал.1, т.4 за осъществен обир от страна на двамата в съучастничество като съизвършители при изискванията на рисков рецидив ", заяви окръжният прокурор Дичо Атанасов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР