Полицията в Солуне образувала преписка срещу двама души, за които

...
Полицията в Солуне образувала преписка срещу двама души, за които
Коментари Харесай

В Солун разкриха схема за измами за внос на коли от България

Полицията в Солуне образувала кореспонденция против двама души, за които се твърди, че с машинация са получили парични суми от свои съграждани с изказвания, че могат да внесат за тяхна сметка коли от България, оповестява солунското издание „ Македония “, съобщи Дарик.

Срещу двамата обвинени, гръцки жители на възраст 47 и 48 години, притежатели на автоморга, е подадена тъжба от 51-годишен гражданин на Солун, който твърди, че им е дал сумата от 25 хиляди евро за покупката и освобождението от митницата на два автомобила от България. Двамата му посочили фотоси на колите, само че тъжителят по този начин и не ги получил.

Друг потърпевш от схемата, 40-годишен солунчанин, е подал тъжба, в която декларира, че притежателите на автоморгата, които се представяли като благонадеждни предприемачи с огромни контакти с търговци на коли в България, го убедили да им даде 40 500 евро, с които да финансира пазаруването, вноса и възможния ремонт на четири автомобила за сметка на компанията му, против което трябвало да получи дял от продажната цена. Такива пари обаче не му били изплатени.

Много гръцки жители купуват използвани коли от България, където цените им са доста по-ниски.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР