Полицията в Солун се намеси, за да удържи около 400

...
Полицията в Солун се намеси, за да удържи около 400
Коментари Харесай

Агресивни гръцки антиваксъри обиждат посетители с маски на филмов фестивал

Полицията в Солун се намеси, с цел да удържи към 400 протестиращи антиваксъри във втория по величина град в Гърция , оповестява " Грийк сити таймс ".

Филмов фестивал взе непредвиден поврат в неделя вечерта, когато антиваксъри се появиха пред спектакъл , където бе на път да стартира гала по награждаване и крещяха нецензурни думи към идващите киномани и личния състав на фестивала.

Накрая си потеглиха, откакто хвърлиха листовки. Всички киномани и чиновници на фестивала носеха маски и трябваше да показват или документ за имунизация, или доказателство за възобновяване от COVID-19 в границите на шест месеца преди тяхното наличие.

Гърция претърпява нова ковид вълна с ежедневни инфекции на рекордни равнища . Както смъртните случаи , по този начин и броят на хората, сложени на респиратори, се усилват , оказвайки напън върху здравната система за повторно тази година.

От началото на пандемията има 831 874 доказани случая на ковид в страната с към 10,7 милиона души. Само през последната седмица имаше 44 970 случая на вирус и 471 смъртни случая, свързани с COVID-19.

Около 6,5 милиона души в Гърция са изцяло имунизирани и скорошният скок на случаите докара до скок в резервациите за първа доза от имунизациите.

Но остава твърдо ядро ​​от скептици и безапелационни отхвърлящи, като доста от тях имат вяра тайни теории за имунизациите . Протести против имунизацията в Солун непрекъснато са по-големи от сходни в столицата Атина.
 Глоба от €50 000 за частно празненство в Солун
Глоба от €50 000 за частно празненство в Солун

Строги ограничения в Гърция
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР