Полицията в Солун е задържала вчера двама български граждани -

...
Полицията в Солун е задържала вчера двама български граждани -
Коментари Харесай

Двама българи са задържани в Солун за принуждаване на бременна жена да проси

Полицията в Солун е задържала през вчерашния ден двама български жители - 51-годишен мъж и 53-годишна жена, които съгласно информацията принуждавали бременна жена да проси. Освен това против тях е формирана кореспонденция и за търговия с хора и опит за обезчестяване.

Случаят е почнал, когато било открито, че 34-годишна българска гражданка в напреднала бременност проси всекидневно по централните улици на Солун, като слага в заплаха живота си и живота на плода.

При полицейската инспекция било открито, че тя влезнала в Гърция в края на октомври дружно с 53-годишната си сънародничка, която употребила финансовите ѝ усложнения, с цел да я убеди да стартира да проси.

Бременната живеела в дома на двамата причинители, които посредством физическо и психическо принуждение я принуждавали да проси в продължение на доста часове и да им дава цялата сума, която събирала от милостиня.

Освен това, съгласно показанията на бременната 51-годишният мъж неведнъж се опитал да я изнасили с използването на принуждение и закани, само че не съумял поради съпротивата ѝ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР