Полицията в София разследва тежка катастрофа, предизвикана от актьора Цветан

...
Полицията в София разследва тежка катастрофа, предизвикана от актьора Цветан
Коментари Харесай

Още един от БНТ пие и кара


Полицията в София проверява тежка злополука, провокирана от артиста Цветан Николов тази заран в региона на моста „ Чавдар “. Той е карал автомобил в нетрезво положение, блъснал се е в дирек и съществено е потърпевш.
В момента артистът, който е водещ на предаването "Втори тото късмет " по Българска национална телевизия, е в болница. Пробата за алкохол е посочила близо 2.8 промила алкохол, заяви БНР. Вероятно откакто бъде освободен от лечебното заведение Николов ще бъде арестуван.
Припомняме, че в края на предходната година Софийският областен съд наложи на генералния шеф на Българска национална телевизия Константин Каменаров условно наказване от една година и три месеца и санкция от 600 лева, както и лишаване на шофьорската брошура за година и половина, за шофиране след приложимост на алкохол.
За да постанови тази присъда, първата правосъдна инстанция призна генералния шеф на Българска национална телевизия за отговорен по член 343б, алинея 1 от Наказателния кодекс, т.е., че е карал с 1.6 промила алкохол в кръвта, открито с кръвна проба. А той апелира правосъдния акт пред Софийски градски съд. Съдебният състав одобри, че не следва да се дава ход на делото, и го отсрочи за 5 октомври 2018 година
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР