Полицията в София е следила престъпната група, , повече от

...
Полицията в София е следила престъпната група, , повече от
Коментари Харесай

Цял месец полицията е следила обирджиите на офиса на мобилния оператор

Полицията в София е следила незаконната група,, повече от месец, заяви на брифинг Петър Петров от Криминална полиция към Столична дирекция на вътрешните работи. Тепърва ще се открива съпричастността на задържаните и към други кражби.

Припомняме, че по-рано през днешния ден бяха арестувани четирима души при полицейска акция в София против група, която се занимава с кражба на техника и мобилни телефони.

Акцията е почнала малко измежду 6 ч. тази заран. Тя е ориентирана против група, което е правила обири от офиси на мобилни оператори и вериги за продажба на техника.

Действията на Министерство на вътрешните работи са свързани с опит за следващ грабеж на бандата в офис на мобилен оператор на софийската улица „ Тодорини кукли “.

Полицията обаче е имала информация за проектите на бандата и е съумяла да хване четирима души.

Трима от тях са арестувани малко откакто влезнали в офиса мобилния оператор, а четвъртият е бил човек, който следял за полицейско наличие в региона. Но и той е задържан.

Единият от арестуваните е на към 30 години, другият – на към 22, оповестиха за БНР източници от столичната полиция. Единият от задържаните е със 165 регистрации в полицията.
Опит за обир в София
Акция на полицията в София. Четирима души са арестувани при опит да ограбят офис на мобилен оператор в столицата. Арестуваните са от гр...

Групата се е занимавала с незаконна активност – кражби на офиси на мобилни оператори и магазини за техника, от много време, като през последните два месеца в столицата са осъществени няколко такива.

Откраднатата техника и мобилни телефони са на стойност десетки хиляди левове.

Засега полицията не оповестява по какъв метод и къде е пласирана крадената стока.

Продължават обиски и разпити.

 

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР