Полицията в Смолян издирва шофьора, който възмути хиляди потребители в

...
Полицията в Смолян издирва шофьора, който възмути хиляди потребители в
Коментари Харесай

Полицията в Смолян привиква шофьор, заснет да изпреварва рисково

Полицията в Смолян търси водача , който възмути хиляди консуматори в обществените мрежи с рисковия си опит за изпреварване . Действието се развива през вчерашния ден преди обяд по пътя Чепеларе-Хвойна.
 
По мотив публикувания в интернет и медиите видеоклип за рисково шофиране, управлението на МВР-Смолян се самосезира и предприе нужните ограничения за определяне причинителя на нарушаването .
   
Убиец на пътя. В плътната колона сред Чепеларе и Хвойна тариката реше да изпревари в завоя и едвам не умъртви хората в идващата от завоя кола.....
Публикувахте от в 7 май 2018 година  
Вече е открито, че притежател и лидер на лекия автомобил " Опел Инсигния " е 66-годишен мъж от София . Същият ще бъде свикан да се яви в бранш " Пътна полиция " при МВР-Смолян , където да изясни случилото ", се споделя в формалното известие на полицията. За изясняване на обстоятелствата и събитията, сведения ще бъдат снети и от свидетелката, снимала видео клипа.
 
" Обръщаме се към останалите участници в придвижването, включително лидерът на насрещно движещия се автомобил, и тези, които са възприели обстоятелства, свързани с рисковото шофиране, да се обадят в полицията ", приканват от пресцентъра на МВР-Смолян.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР