Полицията в Словакия е предупредила през лятото колегите си в

...
Полицията в Словакия е предупредила през лятото колегите си в
Коментари Харесай

Полицията в Словакия е предупредила за стрелеца от Виена

Полицията в Словакия е предизвестила през лятото сътрудниците си в Австрия, че нападателят, устроил стрелбата във Виена преди два дни, се е опитал да си купи муниции в страната. Това заяви Австрийската организация по печата, представена от БГНЕС.
Младият мъж е направил безрезултатен опит да купи муниции, твърди източник на силите на реда в Словакия. Причината била, че не могъл да показа позволение за оръжие. Австрийската полиция е била известена неотложно за случая.
 Престрелка и няколко убити в Невада Престрелка и няколко убити в Невада
Четирима души бяха убити, а един е ранен след пукотевица в Хендерсън, Невада, заяви в. „ Ню Йорк Таймс ”, цитирайки локалната по...
Припомняме, че на 2 ноември вечерта в центъра на Виена беше осъществен терористичен акт, в резултат на който бяха убити 4 и ранени 22-ма души. Силите на реда съумяха да унищожават нарушител, който е бил последовател на Ислямска страна. От полицията считат, че стрелбата е проведена от няколко добре въоръжени лица.
Според предоставената от тях информация, стрелбата е проведена от 20-годишния Куйтим Фейзулай, притежаващ двойно поданство – на Австрия и на Северна Македония. През април 2019 година той е наказан на 22 месеца затвор поради опит да замине за Сирия и да се причисли към редиците на бойците от " Ислямска страна ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР