Полицията в Силициевата долина на САЩ разследва притеснителен случай.В двора

...
Полицията в Силициевата долина на САЩ разследва притеснителен случай.В двора
Коментари Харесай

Зловеща находка в имот за милиони СНИМКИ

Полицията в Силициевата котловина на Съединени американски щати проверява стеснителен случай.

В двора на заможна двойка била открита закопана кола, която била цялостна с цимент. Властите подозират, че в машината може да има човешки остатъци.

В имението, оценено на $14 милиона, живее семейство Сааб и техните деца. Паул Сааб е програмист, а Кристъл Сааб е вложител. Двойката купили парцела през 2020 година. Тази седмица те решили да реновират задния двор и наели озеленители.



Именно служащите разкрили колата, която била заровена зад къщата. На място били извикани и служители на реда, а следовите кучета алармирали за опция в машината да има човешки остатъци.

Машината била записана на предходните притежатели  на парцела. Полицията работи по издирването им. Според  “Дейли Мейл ” това е семейство с фамилия Лю, които живяли в къщата от 1990 до 2014-та година.

В заритата кола проверяващите разкрили и неизползвани торби с цимент. Според експетите колата е била закопана в последна на предишния век.

Други детайлности за случая все още няма. Оказва се, че това е един от влиятелните и скъпи региона в Силиконовата котловина. Средната цена на парцел в Атертън е Щатски долар 7,5 милиона, а локалните поданици гневно наблюдават новите градежи да съблюдават разпоредбите на квартала.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР