Полицията в Силистра е довършила демонстрацията по залавяне на измислени

...
Полицията в Силистра е довършила демонстрацията по залавяне на измислени
Коментари Харесай

Твърдение: МВР първо хванало измислени престъпници, преди да помогне на ранени от полицейска граната деца

Полицията в Силистра е довършила демонстрацията по залавяне на измислени нарушители, при която от шокова граната пострадаха три дребни деца - две момченца и момиченце, а чак по-късно е била оказана помощ на децата. Това споделя свидетел, снимал случилото се и разгласил видеоклип във Фейсбук.
" Инцидентът...не снимах потърпевшите... Лошо беше,че продължиха с осъществяването,а имаше единствено 4-5 индивида към потърпевшите деца,в следствие пристигнаха и още и викнаха кола за спешна помощ.. Дано се възстановят бързо дечицата ".
Сподели с твоите другари
Припомняме, че случката се разигра на стадион " Доростол " в Силистра. Полицията в града е направила проява по залавяне на нарушител по отношение на 1 юни – Деня на детето. Проявата е била заключителна по програмата " Ваканция, здравей ", която се организира в детски градини и учебни заведения от Дулово, Тутракан и Силистра.
Според формалната информация от прокуратурата, осколка от взривената граната ранява две момченца и едно момиченце от детска градина " Иглика – 2 ", които са се намирали на разстояние 50 метра от мястото на демонстрацията. Няма заплаха за живота им. Двете 6-годишни момченца са получили обгаряния по крайниците, оказана им е незабавна помощ и са били освободени. Момиченцето, което също е на 6 години, е превозено в Русе, защото е с обгаряния сред 10 и 20 % по гърдите, краката и врата.
Заглавна фотография: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР