Полицията в Швейцария е открила останките на британски турист, изчезнал

...
Полицията в Швейцария е открила останките на британски турист, изчезнал
Коментари Харесай

В разтопен ледник откриха тялото на изчезнал през 1974 г. турист


Полицията в Швейцария е разкрила останките на английски екскурзиант, липсващ през 1974 година , заяви " Daily Mail ". Мъжът е бил открит по време на въздушно търсене, проведено от полицията взаимно с военновъздушните сили на ледника Корбисие.
Тялото е станало очевидно в резултат на топенето на ледника, породено от световното стопляне. Местните управляващи са работили взаимно с английската полиция и дипломати, с цел да разпознават планове мъж. Той се оказва 32-годишен екскурзиант от Обединеното кралство, който е липсващ на 31 декември 1974 година " ДНК анализът удостовери самоличността на изчезналия мъж ", обясниха от полицията, предават БГНЕС и bgonair.
Ледниците в Швейцария са намалели на половина единствено за 85 години. В резултат на това са станали забележими останките на алпинисти и туристи, починали преди десетилетия.
По данни на швейцарските управляващи,  от 1925 година насам в планините са изчезнали повече от 300 души . През последните няколко години топящите се ледници са разкрили огромен брой тела, в това число останките на двойка, изчезнала през 1942 година Те са открити през 2017 година
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР