Полицията в Шабла задържа 44-годишен мъж заради три опита за

...
Полицията в Шабла задържа 44-годишен мъж заради три опита за
Коментари Харесай

Задържаха мъж заради три опита за телефонни измами в Шабла

Полицията в Шабла задържа 44-годишен мъж поради три опита за телефонни измами в града. За това оповестяват от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Добрич. Сигналът за телефонните измами е получен през вчерашния ден. Полицейският екип бил потърсен от три възрастни дами, които станали жертва на позвънявания за искане на пари и полезности, съобщи Българска телеграфна агенция.

След неотложно подхванатите дейности от чиновници на районно полицейско ръководство в Шабла нито една от телефонни измами не е била довършена.

По време на разпита на арестувания е било открито, че той бил нает по публикация в обществена мрежа от чужд мъж. А работата му била да транспортира колета до Румъния, като му е дадено заплащане от 500 лв. на всеки курс, се показва още в известието на полицията. 

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Добрич още веднъж насочат зов към жителите на област Добрич да не се доверяват и да не дават пари и полезности на непознати, а да потърсят контакт с полицейските чиновници в най-близкото Районно ръководство или да се обадят на Единния европейски номер 112.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР