Полицията в Северна Македония арестува мъжа, който преди гостуването на

...
Полицията в Северна Македония арестува мъжа, който преди гостуването на
Коментари Харесай

Най-после арест в Северна Македония за мъжа, наръгал фен на Левски

Полицията в Северна Македония арестува мъжа, който преди гостуването на Левски на Шкупи наръга почитател на " сините ". Преди към 3 месеца арестуваното в неделя лице направи опит за нападение над 29-годишния последовател на Левски - Драгомир Андонов.
 Николай Костов спря излъчването на кино лентата „ Апокалипсис в този момент “
Николай Костов спря излъчването на кино лентата „ Апокалипсис в този момент “

Четирите месеца на треньора

Инцидентът се случи броени часове преди началото на квалификационния мач сред Шкупи и Левски на стадион " Тодор Проески ", когато няколко коли с български почитатели минали през албанския квартал " Чаир " в Скопие.

Издирваният мъж е бил хванат рано в неделя заран на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кафасан ", като мъжът се е опитал да влезе в Северна Македония от Албания.

Ето какво гласи прессъобщението на полицията в Северна Македония:

" На 14 октомври към 08:20 ч., на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кафасан " при влизане в РСМ е арестуван А.Д. (21) от Скопие, който беше търсен със заповед, заради учредения за съмнение за закононарушение, осъществено на 27.07.2023 година на улица " Цветан Димов " в Скопие против почитатели на ФК " Левски " от София. След като казусът бъде изцяло документиран, ще бъде изпратено съответното заявление до обществената администрация на Скопие "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР