Полицията в Сеул в момента води разследване дали звездата на

...
Полицията в Сеул в момента води разследване дали звездата на
Коментари Харесай

В Корея почнаха и полицейско разследване срещу CR7

Полицията в Сеул сега води следствие дали звездата на Ювентус Кристиано Роналдо не е нарушил законите в страната, като не взе присъединяване в контролата против събирателен тим от локалния футболен хайлайф.

Компанията, която провежда контролния мач, се закани, че ще съди торинци поради неизпълнението на уговорка в договора, съгласно която португалецът е трябвало да направи най-малко 45 минути на терена. Същевременно почитателите, които си заплатиха да гледат португалската звезда и останаха излъгани, също заведоха иск от свое име, като претендират за съвкупна отплата от 50 милиона евро.

Според испанското издание „ АС” сега полицията в Сеул ревизира дали по силата на корейските закони Кристиано не е направил закононарушение. От Юве не престават да държат на версията, че мускулна травма е попречила на Роналдо да играе. Организаторите и администрацията на локалната К-Лига обаче настояват, че никой не ги уведомил авансово за травмата и вероятния неподходящ сюжет, който стана факт.

Дори и Роналдо да бъде упрекнат в умишлена илюзия, той надали ще бъде длъжен да пътува до Южна Корея за разпит. Интерпол няма да се намеси, тъй като за сходно нарушение не се планува затвор за повече от 1 година. Каквото и да се случи обаче, известността на Роналдо в Източна Азия понесе доста сериозен удар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР