Полицията в Саудитска Арабия е арестувала мъж, който периодично е

...
Полицията в Саудитска Арабия е арестувала мъж, който периодично е
Коментари Харесай

Баща бие и малтретира бебето си на няколко месеца, защото не можело да ходи

Полицията в Саудитска Арабия е арестувала мъж, който от време на време е малтретирал и биел дъщеричката си, която била едвам на няколко месеца. Причината съгласно обясненията на татко ѝ е била, че дребната не знаела по какъв начин да върви на краката си, а вместо това по през целия ден пълзяла.

За наставление мъжът е удрял и постоянно биел дребното момиченце, а някои пъти даже е стигал до такава степен да я подвига и пуска на земята.

Заради публикувано видео в обществените мрежи по какъв начин малтретира бебето управляващите в арабската страна са се самосезирали и са открили местонахождението на палестинския жител Юсуф Алкютай, осведоми ''La Vanguardia''.

Въпросното видео възмути целия арабски свят, като по-голямата част от потребителите желаеха детето му да бъде неотложно отнето, а той да бъде измамен под правосъдна отговорност.

От своя страна мъжът се извини за постъпката си и показа, че виновността е на брачната половинка му, която го напуснала и го оставила да се оправя самичък с четирите им деца.

,,Вместо да ме обвинявате, би трябвало да се молите за мен и да ме съжалявате'', безапелационен е Юсуф Алкютай.

Me da igual su origen, religion o país,estos dos,son unos "DEGENERADOS " Aquí en España, como en el resto del mundo. El que graba como el que golpea al bebé... pic.twitter.com/cLY4IE5Djj
—   MariaO ™ (@SoyStilosa0) September 22, 2019
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР