Полицията в Сърбия разследва брутално убийство в село Поляница. 31-годишната

...
Полицията в Сърбия разследва брутално убийство в село Поляница. 31-годишната
Коментари Харесай

Бременната Кристина закла свекърва си след спор какво да сготвят

Полицията в Сърбия проверява брутално ликвидиране в село Поляница. 31-годишната майка на две деца Кристина закла свекърва си след спор какво да се сготви на обед.

Обитателите на селото са в потрес. Всичко почнало със спор, който прерастнал с гневен скандал. Разярената Кристина сграбчила ножа от масата и го забила в гърба на свекърва си. След това я промушила и с вилата за сеното.

После Кристина взела двете си деца и ги завела да си играят в парка. Там я срещнал и брачният партньор й Золтан. "Убих майка ти ", споделила напълно спокойна Кристина, оповестява Kurir.

"Щом се върнах от работа, видях, че жена ми е с децата в парка. Питах я какво се е случило, а тя се усмихна и сподели, че е умъртвила майка ми ", споделя 41-годишният мъж.



Шокиран, Золтан побягнал към дома си, където намерил майка си в локва кръв.

"Когато отивах на работа, всичко беше умерено, въобще не мога да проумея по какъв начин е станало това. Дори се бяхме разбрали нищо да не се готви, тъй като беше останала храна от предния ден ", споделя Золтан.

Той незабавно извикал кола за спешна помощ, само че лекарите единствено установили гибелта на майка му. Кристина, която е бременна, ще бъде съдена за убийството.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР