Полицията в Русия разследва мистериозната смърт на двама мъже, чиито

...
Полицията в Русия разследва мистериозната смърт на двама мъже, чиито
Коментари Харесай

Мистерия витае около смъртта на гей-мошеници в Русия

Полицията в Русия проверява мистериозната гибел на двама мъже, чиито тела били открити в апартамент в В Подмосковието.

41-годишният Андрей и 54-годишният Сергей били открити в общата им квартира, където полицията се натъкнала и на голям брой скъпи движимости.

Не е ясно какви тъкмо са били връзките сред двамата, само че съгласно другите хипотези те може да са били любовници, бизнес сътрудници или и двете.

По време на следствието станало ясно, че мъжете имат са престъпно проявени, а в досиетата им попадат закононарушения като машинация, обири и съмнение за основаване на финансова пирамида.

До телата им били открити две празни чаши, както и шест предсмъртни писма, в които пишело, че са изтощени от живота и поставят край. В писмата имало цялостен лист на всички движимости в жилището и подробни указания, които обяснявали коя движимост на кого да бъде дадена след гибелта им.

Макар да не се знае сигурно, от полицията декларират, че най-вероятната причина за гибелта им е отравяне, само че се проверява и втора версия, съгласно която единият е отровил другия и по-късно се е самоубил.

Властите не престават да проверяват повода за гибелта, защото към нея има доста незнайни. Едно от телата било на земята, а другото — на креслото. Освен това съседка разказала на полицията, че напоследък мъжете се карали непрестанно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР