Полицията в Русия е започнала разследване на смъртта на милиардера

...
Полицията в Русия е започнала разследване на смъртта на милиардера
Коментари Харесай

Пореден милиардер умря в Русия, този път след вуду сеанс при шаман |

Полицията в Русия е почнала следствие на гибелта на милиардера Александър Суботин, някогашен почитан управител на на нефтената компания „ Лукойл “. По първична информация Суботин е умрял вследствие на сърдечна офанзива по време на сеанс на съветски вуду шаман за отричане от алкохола, заяви Телеграм каналът MSK1.RU.

Разследването се води от престъпния отдел на съветската полиция в градчето Митищи в периферията на Москва. Ден по-рано гибелта на Субботин била установена от доктор от „ Бърза помощ “ при посещаване в подземната част на жилище в Митищи след повикване на незабавния телефон.

Къщата, в която е открито мъртвото тяло на милиардера е благосъстоятелност на Алексей Пиндурин, който дал показания, че Суботин е дошъл при него в положение на мощно замайване от алкохол и опиати. Трупът е бил в помещение, служещо за осъществяване на вуду ритуали от самия Пиндурин, който се представял като почитател на ямайска вяра и наричал себе си „ шаман Магуа “.

Първоначалните заключения на съветската полиция са, че Суботин е умрял от сърдечна офанзива, а експертиза би трябвало да откри дали това е вследствие на действието на опиати. С кончината на Суботин морът в средите на съветските топ мениджъри и милиардери продължава с цялостна мощ. Напоследък Александър Суботин беше притежател на „ Новая транспортная компания “, а в предишното беше в управителния съвет на Търговски дом „ Лукойл “, комерсиалното сдружение на „ Лукойл “. Братът на Александър – Валерий Суботин беше вицепрезидент на целия тръст.

Главен сътрудник на частния „ Лукойл “ е „ Газпром “. Досега от началото на годината  доста сегашни и някогашни мениджъри на сдружения от групата на „ Газпром “

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР