Полицията в Русия е загубила следите на котка, считана за

...
Полицията в Русия е загубила следите на котка, считана за
Коментари Харесай

Полицията издирва котка-наркотрафикант

Полицията в Русия е изгубила следите на котка, считана за материално доказателство по дело за трафик на опиати в град Тула, заяви БГНЕС.
Според проверяващите пандизчията Едуард Долгинцев е уредил доставката на опиати за пандизчии благодарение на котка, която се е родила в пространствата на институцията.
Този проект не сработил: мъжът бил арестуван и наново изправен на съд, а котката била хваната и приета като материално доказателство, след което била настанена в зоологическата градина в Новомосковск.
Преди няколко дни юристът на обвинения Дмитрий Сотников посетил зоопарка и открил, че котката е избягала, отбелязва изданието.
"Беше ни позволено да пуснем животното от клетката, тъй като й беше студено. Пуснахме я. Но внезапно непознати кучета се спуснаха към нея и тя се уплаши и избяга ", декларирал чиновник на зоологическата градина на юриста на Долгинцев.
Позицията на прокуратурата се основава на показанията на трима секрети очевидци, които настояват, че са купували опиати посредством „ котката-трафикант “ и че могат да разпознават животното. Сотников счита, че загубата на хипотетичния инструмент на закононарушението лишава юристите от опцията да проведат следствен опит, което дава съображение за привършване на делото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР