Полицията в Русе ще съдейства за ограничаването на движението на

...
Полицията в Русе ще съдейства за ограничаването на движението на
Коментари Харесай

В Русе осигуряват „зелени коридори“ за матурите и баловете

Полицията в Русе ще спомага за ограничението на придвижването на текжотоварни коли по трасето Мартен-Русе в идващите дни. Мярката се постанова заради идните абитуриентски балове  и провеждането на зрелостните изпити.

Изготвени са обходни направления за камионите, като по този метод ще се спомогне безпрепятственото напредване и сигурността на завършващите и техните фамилии и близки.

Временната организация на придвижването се вкарва за интервала от 23 до 26 май в часовете 17:00-19:00 часа. Предвижда се да бъде освободено трасето и за преминаващи зрелостници по време на осъществяване на матурите на 19 и 23 май в диапазона 07:00-8:30 часа.

Община Русе напомня, че сега се построява огромният ТИР-паркинг , който фирма-изпълнител строи върху общински терен. Неговият потенциал ще бъде 600 камиона , като се чака ремонтните действия да приключат до края на месец май. Паркингът се намира на бул. „ България “ и предназначението му е да облекчи трафика в региона на Дунав мост и отвеждащите от Русе булеварди.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР