Полицията в Русе е започнала проверката по публикации в местни

...
Полицията в Русе е започнала проверката по публикации в местни
Коментари Харесай

Полицията в Русе проверява симпатизант на ”Възраждане” за снежните топки срещу премиера

Полицията в Русе е почнала инспекцията по изявления в локални медии, че целещият се през вчерашния ден в премиера е гражданин на Русе с име Петър И. (бел.ред. Пепи Иванов), който самичък се бил похвалил обществено, а също така бил разпознат като последовател на партия " Възраждане ".

Инцидентът стана през вчерашния ден на тържествата във връзка националния празник Трети март. Пред паметника на Шипка министър председателят беше посрещнат с крясъци " Оставка " и замерен със снежни топки, една от които го уцели по гърдите. След това той отиде да беседва с протестиращите, само че микрофоните на телевизионните камери не уловиха по какъв начин е минал диалогът.

След случилото се, ММА боецът от Русе Пепи Иванов се похвали в обществените мрежи, че точно той е блъснал премиера Кирил Петков със снежна топка на Шипка.

“Кире, прецизен ми е мерникът американска подлога”, написа във Facebook Иванов, който е изявен симпатизант на партия “Възраждане” и русофил.

Приятелите му в обществените мрежи са били уверени в качествата му и побързаха да го поощрят. “Като видях, че си там и след това тази топка, незабавно споделих Браво Пепи. Вътрешно усещане”, написа негов прочут. Друг пък стигна по-далеч и го попита: “Що не го враснахте и с кожена топка”.

След обявата на Ruse.news смелостта на Пепи изчезна и той изтри поста си във Facebook.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР