Полицията в Разград ще вземе мерки за опазване на обществения

...
Полицията в Разград ще вземе мерки за опазване на обществения
Коментари Харесай

Полицията в Разград взема мерки за реванша на Лудогорец срещу Мура

Полицията в Разград ще вземе ограничения за запазване на публичния ред преди, по време и след идната на 28 юли футболна среща сред Лудогорец и Мура, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Заради мача, който ще се играе от 21:00 часа на стадион "Хювефарма сцена ", от 18:45 часа в сряда няма да бъдат допускани коли по улиците "Ветеринарна ", "Мраморно море " и Северен бул.. Временната възбрана за придвижване на МПС по улица "Ветеринарна " няма да важи за живущите на улица "Северен бул. ".

Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво положение и такива, използвали упойващи субстанции. Внасянето на остри и рискови за здравето предмети, както и потреблението на пиротехнически средства е безусловно неразрешено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със предпазен газ, също е неразрешен. Няма да се позволяват малолетни лица без родители или придружители, които нямат декларация за упълномощаване. Всички гости на стадиона са длъжни да носят документ за идентичност, маска за лице и декларация, че са осведомени с противоепидемичните условия на УЕФА.
ОД на Министерство на вътрешните работи в Разград приканва жителите да се преценяват с въведените противоепидемични ограничения и да извършват напътствията на полицейските чиновници.

Лудогорец пък припомня на своите почитатели, че билети за мача от втория прелиминарен кръг на Шампионска лига против Мура (Словения) се продават през уикенда на билетната каса на ул. " Васил Левски ", както и въз основата "Гнездо на орли ". Днес касите работят до 16 часа.

Поради характерните условия при продажба, а точно поименни билети и даване на заявления за осведомен риск, клубът приканва почитателите да закупят своите входни талони по-рано. По този метод, ще се избегнат опашки и скупчвания на касите в последния миг.

Лудогорец обръща внимание, че заради рестрикциите на здравните управляващи и потреблението на 50 % от потенциала на стадиона, местата са лимитирани. От клуба припомнят още, че билети се продават и онлайн
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР