Полицията в Пловдив вече няма къде да съхранява конфискуваните автомобили

...
Полицията в Пловдив вече няма къде да съхранява конфискуваните автомобили
Коментари Харесай

Паркингите за отнети коли от пияни шофьори в Пловдив са препълнени

Полицията в Пловдив към този момент няма къде да съхранява иззетите коли на пияни и дрогирани водачи. Капацитетът на паркингите се запълни бързо след измененията в закона, въвеждащи мярката. От Министерство на вътрешните работи приканват Националната организация за приходите по-бързо да организира търговете за отнетите коли, оповестява Нова.

„ До момента има конфискувани към 130 коли. Областната дирекция работи интензивно по търсене на нови терени. Комуникацията с Национална агенция за приходите е добра. Чакаме дейности ”, съобщи гл. контрольор Николай Кирков, шеф на 6 РПУ- Пловдив.

От Национална агенция за приходите обясниха за NOVA, че до края на февруари при тях са постъпили правосъдни актове за осъществяване на 151 коли. 48 са със благосъстоятелност, заради което процедурата за продажбата се удължава. 69 са с наложена от полицията възбрана за нова регистрация за интервал до 1 година. Тоест, преди приключването на този период, те не могат да бъдат продадени. Така, на процедура, единствено 6 коли може да отидат на търг. Той ще се организира на 20 март.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР