Полицията в Пловдив сгащи с 2 килограма марихуана в момент

...
Полицията в Пловдив сгащи с 2 килограма марихуана в момент
Коментари Харесай

Сгащиха дилър с 2 кила дрога, продавал на купонджии за Нова година

Полицията в Пловдив сгащи с 2 кг марихуана в миг на договорка. Арестуваният и клиентът си чукнали среща точно на Нова година. Още преди да прибере парите за стоката обаче бил закопчан и тикнат в ареста.

Съдът му определил мярка " парична гаранция " в размер на 8 бона, само че на втора инстанция апелативните магистрати я отменили и постановили непрекъснат арест по гледище на прокуратурата.

Дилърът желал да му се понижи гаранцията, защото нямал пари. Към момента той е в болница, което съгласно съдът не е спънка за взимане на най-тежката мярка по отношение на него.
свързани новини2766на 19.07.20212057на 15.04.2021
Мотивите за решението на съда са, че дилърът може да извърши друго закононарушение. Той е с чисто правосъдно минало, само че неотдавна е наказан за злополука като наказателната отговорност е сменена с административно наказване " санкция ".

Според съда съществува и действителна заплаха от укриване предвид на обстоятелството, че не обитава на непрекъснатия си адрес, а живее на квартира в друго обитаемо място. Ако се потвърди виновността му, ще лежи от 2 до 8 години в пандиза, ще отнесе и санкция от 5000 до 20 000 лв..
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР