Полицията в Пловдив изнесе първи данни за тежката катастрофа край

...
Полицията в Пловдив изнесе първи данни за тежката катастрофа край
Коментари Харесай

Седем души пострадаха при верижна катастрофа край Пловдив

Полицията в Пловдив изнесе първи данни за тежката злополука край село Труд, съобщи Марица.бг

Около 15.35 ч. сред Граф Игнатиево и Труд “Рено” е било ударено откъм гърба от “Форд”, а той – от движещата се зад него “Мазда”.



По първични данни са потърпевши 7 души. Откарани са в болница. Между ранените има и четири деца.

Водачите са на 42, 36 и 27 години. Тестът на най-младия от тримата водачи е отчел позитивен резултат за приложимост на опиати.

Движението по пътя Карлово е извънредно затруднено. Задръстването в посока Пловдив стига чак до разклона за Калояново, оповестиха пътуващи по трасето.

По опция избягвайте този маршрут сред Карлово и Пловдив, поучават от пътните служби.

Малко по-рано през днешния ден Мирослав Петков от Хисар е намерил гибелта си на пътя сред прилежащите до курорта села Паничери и Старосел. За последно младият мъж, който е на към 24-25 години, е забелязан към 4 часа на събора в село Старосел.

Мирослав е бил с кросов мотор и с подобаваща за него екипировка. Около 11 часа през днешния ден минаващи към мястото на случая хора са забелязали дълъг спирачен път и са разкрили натрупа на младия мъж. Разследващи оповестиха, че мотористът е изгубил надзор над транспортното средство, излязъл е в дясно отвън пътя и се е забил в дърво. Загинал е на място.

По непотвърдена информация скоростта, с която е карал, е била доста над разрешената. Все още няма изясненост дали жертвата е използвала алкохол.

Трагедията е двойна, тъй като единствено преди към 2 години бащата на Мирослав – Димитър Петков с прякор Бузьо, почина по еднакъв метод с мотор в гората над карловското село Климент. Мирослав е едно дете в фамилията.

Роднините и приятелите му от Хисар са в шок. След гибелта на татко си младият мъж е наследил бизнеса му – отглеждал е гъби. Местни хора оповестиха още, че неотдавна се е оженил. След нещастието остава млада вдовица.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР