Полицията в Пловдив издирва родителите на изоставено бебе на паркинг

...
Полицията в Пловдив издирва родителите на изоставено бебе на паркинг
Коментари Харесай

Изоставиха бебе на паркинг в Пловдив, полицията издирва родителите му

Полицията в Пловдив търси родителите на изоставено бебе на паркинг в града. Сигналът за оставеното без контрол момченце е получен на телефон 112 през вчерашния ден по обяд.
Бебенцето е открито сред два автомобила на паркинг на улица “Д-р Никола Ковачев”, като до него имало шише с мляко. Пристигналите на място служители на реда от Второ районно управление (на МВР) и Спешна помощ открили, че момченцето е в положително общо положение. То е на забележима възраст към 5-6 месеца и е настанено в Клиниката по педиатрия при УМБАЛ “Св. Георги”. Момченцето е с растеж 68 см, тъмна коса и кафяви очи. Облечено е в наследник гащеризон от полар.
Униформените са направили оглед на място, разпитани са и очевидци, само че за момента не са открити родители или близки на детето. Уведомени са и представители на отдела “Закрила на детето”.
Образувано е досъдебно произвеждане. От полицията приканват всеки, който може да помогне с информация за самоличността на детето или неговите родственици, да се обади на телефон 032/932-002.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР