Полицията в Пловдив издирва петима души заради масов бой на

...
Полицията в Пловдив издирва петима души заради масов бой на
Коментари Харесай

Полицията в Пловдив издирва 5 души за масово сбиване

Полицията в Пловдив търси петима души поради всеобщ пердах на огромен бул. в града. В сбиването са взели участие деветима души, само че четирима от тях към този момент са арестувани. Един човек е потърпевш и е имал потребност от лекарска помощ.

От полицията оповестиха за Българска национална телевизия, че става дума за остаряла кавга сред две групи, още от края на предходната година. Срещат се още веднъж преди ден пред Пловдивския затвор, още веднъж се сбиват и откакто четирима от тях са арестувани - единият се обажда на свои другари, които идват, с цел да си разчистят сметките.

Инцидентът е станал в събота и е сниман и пуснат в обществените мрежи. На 18 февруари към 17:40 часа в полицията е получен сигнал от незабавния кабинет на болница " Свети Георги " за това, че там е признат пациент с контузна рана в региона на главата. Според потърпевшото лице му е нанесен побой на един от пловдивските булеварди.

" Незабавно са били ориентирани полицейски чиновници на местопроизшествието и в незабавния кабинет. При следствието са открити девет лица, съпричастни към осъщественото действие. Установено и е местонахождението на 4 от тях, които са арестувани със заповед за полицейско задържане за период от 24 часа. Петима към момента се търсят ", изясни основен контрольор Венелин Костов – шеф на Трето районно полицейско ръководство – Пловдив.

Вижте повече в директното включване на Таня Матева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР