Полицията в Пловдив и Габрово задържа огромно количество наркотици при

...
Полицията в Пловдив и Габрово задържа огромно количество наркотици при
Коментари Харесай

Полицията накара трафикант сам да изкопае заровения хероин в двора му

Полицията в Пловдив и Габрово задържа голямо количество опиати при взаимна акция. На територията на габровското село Гергини е задържан 63-годишен мъж, укривал в дома си 1 кг кокаин и съвсем 5 кг хероин.

Арестуваният е сниман по какъв начин самичък копае в двора си на място, където е заровил хероина. Той е бил прикрит на към половин метър подземен, общото изкопано количество е 4 кг и 750 грама хероин.

В автомобила му пък е открит 1 кг кокаин.

Мъжът е с чисто правосъдно минало у нас, само че е бил осъждан и лежал 5 години в затвор в Турция за трафик на опиати, оповести зам.-окръжният прокурор Галин Гавраилов. До сполучливата реализация на интервенцията се стига, откакто преди няколко дни стартира наказателно произвеждане, обвързвано със задържането на турски жител и две дами от Столипиново, за което прокуратурата уведоми медиите.

Жените бяха арестувани с 300 грама хероин и малко количество кокаин и им бяха повдигнати обвинявания. " В хода на това следствие под управлението на Окръжна прокуратура и в тясно взаимоотношение с Криминална полиция Пловдив разплитането на случая продължи ", сподели прокурор Гавраилов.

Вчера е било открито друго лице, което живее на територията на село, покрай Габрово, където полицейските чиновници от Габрово, след издадено разпореждане от Пловдивската прокуратура са подхванали дейности за задържането му.

Мъжът е арестуван с полицейска мярка, а в понеделник следва задържането му за 72 часа и покачване на обвинявания.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР