Полицията в Петрич задържа днес дрогиран зад волана софиянец с

...
Полицията в Петрич задържа днес дрогиран зад волана софиянец с
Коментари Харесай

В Struma.com! Сензационен арест в Петрич! Задържаха Балканския Ескобар Огнян Атанасов и негов спътник с над 25 регистрации за наркотрафик и кражби

Полицията в Петрич задържа през днешния ден дрогиран зад кормилото софиянец с над 25 престъпни регистрации,многократно осъждан за трафик на опиати и обири.В автомобила му на предната седалка се возел известният наркотрафикант от меката на дрогата село Тополница, Огнян Атанасов, прочут като Балканския Ескобар, научи Първо Struma.com

Двамата са вкарани в полицията за инспекция, а против дрогирания водач,приятел на Атанасов е формирано досъдебно произвеждане.Атанасов същоще остане в полицейската клетка,тъй като се оказало,че е обект на интернационално издирванепо Шенгенската система.

Огнян Атанасов е оперативно забавно за полицията лице. Той получи с доживотна присъда от апелативен съд в Солун, и още 10 години затвор за трафик на хероин и кокаин в интервала август 1998 -май 1999 година. 130 000 евро е санкцията,която му наложи гръцкия съд за закононарушенията. Незнайно с какви маневри,но Атанасов съумя да се върне в България,независимо от постановената присъда,твърдейки,че здравословното му положение е мощно повредено, само че все успяващ да се измъкне от излежаване на присъдата.

Срещу него се водят и други каузи да трафик на опиати. През януари 2019 българските управляващи дадоха позитивен отговор на гръцките заповеди за задържането му с изискването Атанасов първо да излежи присъдите, наложени в България. Адвокатите му пледираха за свободата му,тъй като е в тежко физическо и психическо здравословно положение, което му пречи да осъзнава и дава отговор за дейностите си.Атанасов е извънредно атрактивен контингент. Силно манипулативен,той съумява да играе ловко ролята на жертва, и е видно,че се оправя добре. Беглец от гръцки затвор преди години,той разказваше митове за тежките условия, при които почтен е бил подложен.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР