Полицията в Перник е открила и задържала убиеца на наркодилър

...
Полицията в Перник е открила и задържала убиеца на наркодилър
Коментари Харесай

Задържаха убиеца на наркодилър в Перник

Полицията в Перник е разкрила и задържала килъра на наркодилър в центъра на Перник. 

25-годишният Роберт Величков беше разстрелян в ранните часове на 15 ноември в центъра на регионалния град. Веднага след осъществения оглед, беше изработен оглед.

В рамките на следствието е открита самоличността на причинителя, обитавал в Перник без адресна регистрация. Това е 31-годишният Цветан Иванов, който след дръзкото нахлуване се укри и бе разгласен за общодържавно търсене. 

Вчера той е арестуван, с прокурорско разпореждане мярката му за задържане е удължена до 72 часа. Привлечен е като обвинен за съзнателно ликвидиране и следва прокуратурата да изиска непрекъснатия му арест. 

Според прокуратурата показното ликвидиране на Величков е станало по хулигански подбуди. В деня след разстрела, Цветан Иванов избяга в Сърбия. Иванов е от Плевен, само че е живял в Перник без публична регистрация. За него се знае, че е правил опит за самоубийството, бил е нападателен, злоупотребявал с алкохол. Преди убийството е изгубил пари в казино.

В нощта на убийството са разменили обидни реплики с Роберт Величков, след което Цветан Иванов отишъл до дома си, взел противозаконен револвер, върнал се и умъртвил Величков.

Отхвърлена е версията за преразпределяне на наркопазара. До момента са разпитани трима очевидци пред арбитър в Перник.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР