Полицията в Пазарджик задържа двама братя за жесток побой над

...
Полицията в Пазарджик задържа двама братя за жесток побой над
Коментари Харесай

Задържаха двама братя от пазарджишко село, пребили жестоко полицая от Пловдив

Полицията в Пазарджик задържа двама братя за нечовечен побой над служител на реда в село Пищигово. От пресцентъра на полицията в Пазарджик оповестиха, че той е в Интензивното отделения на МБАЛ Пазарджик с тежка черепно-мозъчна контузия и заплаха за живота.
Полицаят е бил открит в безпомощно положение в центъра на Пищигово към 22 часа тази събота след сигнал на тел. 112. Закаран е с кола за спешна помощ в болничното заведение, където по-късно било открито, че е чиновник на ОДМВР-Пловдив.
Оказало се, че в събота вечерта зародил скандал сред 34-годишния служител на реда, който не бил на работа, и шумна компания, празнуваща в заведение. При него почерпените мъже му нанесли нечовечен побой с ръце и крайници в главата, след което го оставили на улицата.

По случая незабавно стартират да работят екипи на районно управление (на МВР) Пазарджик, ОДМВР Пазарджик и бранш „ Специализирани полицейски сили “ при ОДМВР Пловдив. Задържаните са на 39 и 33 години. И двамата са от село Пищигово.
По време на полицейската интервенция на територията на селото е арестуван и 55-годишен мъж. Униформените открили, че в лекия му автомобил „ Хонда “ има инсталирана система за светлинна и звукова полицейска сигнализация.
Районна прокуратура в Пазарджик към този момент притегли като обвинен 33-годишния мъж за причиняване на междинна телесна щета. Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. В него следва преценка за внасяне на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ в Районен съд Пазарджик.
Разследването продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР