Полицията в Пазарджик е хванала 15 годишна девойка за предполагаемо

...
Полицията в Пазарджик е хванала 15 годишна девойка за предполагаемо
Коментари Харесай

В Якоруда спипаха 15-годишна с голямо количество марихуана

Полицията в Пазарджик е хванала 15 годишна госпожица за хипотетично разпространяване на дрога.

Униформени от бранш „ Противодействие на престъпната престъпност " при ОДМВР със съдействието на автопатрул от полицейското ръководство в регионалния град спрели за инспекция лек автомобил с лидер 24-годишен мъж от велинградското село Пашови.

Във возилото пътувала и 15-годишното момиче от Якоруда. В нея криминалистите намерили 9 пликчета със синтетичен канабиноид.

По време на профилирана акция екипи от бранш " Криминална полиция " при РУ-Пазарджик засекли на улица в село Мало Конаре 36-годишен мъж от гр.Стамболийски. При последвалата инспекция се оказало, че придвижва в себе си за разпространяване 19 полиетиленови пликчета със суха листна маса. След изработен полеви наркотест се оказало, че става въпрос за синтетичен канабиноид.

Полицейски автопатрули при РУ-Пазарджик са направили рутинни инспекции на 26-годишен мъж от село Юнаците, двама мъже на 55 и 21 години от пазарджишкото село Мало Конаре. Униформените открили, че тримата носят в себе си разнообразни количества метафметамин и синтетичен канабиноид. И петимата са арестувани в арестите за период от 24 часа. По случаите се водят бързи производства под надзора на прокуратурата в Пазарджик.

Продължават дейните действия на чиновници от всички структури на ОДМВР-Пазарджик в района по противопоставяне на разпространяването и притежанието на наркотични субстанции, оповестиха от полицията в града.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР