Полицията в Първомай е задържала 15-годишен младеж, предложил подкуп на

...
Полицията в Първомай е задържала 15-годишен младеж, предложил подкуп на
Коментари Харесай

15-годишен водач опита да почерпи катаджии с 50 евро

Полицията в Първомай е задържала 15-годишен юноша, предложил рушвет на служители на реда поради шофиране без брошура, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи в Пловдив.

Тридесет минути преди среднощ на 31 декември автопатрул на РУ-Първомай спрял за инспекция в обитаемото място лек автомобил Renaut. Превозното средство - непозната благосъстоятелност, било ръководено от малолетен локален гражданин. Униформените разяснили на 15-годишното момче, че за осъщественото нарушаване следва дерегистриране на автомобила и сформиране на акт за определяне на административно нарушаване.

Момчето се пробвало да избегне глобата, подхвърляйки на пода на патрулния автомобил банкнота от 50 евро с думите: " Това е, с цел да се почерпите! ".

Служителите на реда задържали младежа в ареста на районното ръководство, а след отчет на способената прокуратура по случая е стартирано бързо произвеждане. Предстои привличането на младежа в качеството му на обвинен по чл 304 а от Наказателен кодекс. Работата по случая продължава Окръжна прокуратура и чиновници на РУ-Първомай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР