Полицията в Остин идентифицира жертвите при стрелба в Арборетума, казват, че нападението е случайно

...
Властите смятат, че жена, която е загинала, и втора, която
Коментари Харесай

Властите смятат, че жена, която е загинала, и втора, която е била критично ранена при стрелба в Арборетума в Северозападен Остин, са били жертви на случайна атака от въоръжен мъж, който след което се е прострелял смъртоносно, каза полицията в петък вечерта.

Полицията в Остин все още разследва обстоятелствата на стрелбата в Teapioca Lounge в открития търговски център, която първоначално доведе до 911 обаждания за активна стрелба и предизвика голяма аварийна реакция малко след 17:00 часа четвъртък. Други двама души бяха оценени за леки наранявания.

Полицията идентифицира загиналата жертва като 64-годишната Лаура Джауреги, но не назова името на ранената жена. Стрелецът е идентифициран като 38-годишният Танг-Канг Дейв Чианг.

Мотивите за стрелбата остават в процес на разследване, каза полицията.

Властите са изградили разследването си, използвайки до голяма степен свидетели изявления и видео за сигурност и също така са помолили всеки в района със снимки или видео да ги предостави незабавно на полицията.

Според изявление на полицията служителите, които са се отзовали на стрелбата в 17:09 ч. намери Чанг, Джаурегуи и друга жена на пода на бизнеса.

Полицията каза, че е имало обаждания за възможна експлозия, но полицаите не са открили взривни устройства.

Тази статия първоначално се появи в Остин Американски държавник: Стрелба в Остин: Жертвите на полицията, твърдят, че нападението е случайно

Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР