Полицията в Ню Йорк ще увеличи присъствието си на ,

...
Полицията в Ню Йорк ще увеличи присъствието си на ,
Коментари Харесай

Увеличават патрулните полицаи на Таймс скуеър, след стрелбата

Полицията в Ню Йорк ще усили наличието си на , където трима души бяха ранени при стрелбата на 8-ми май, написа ТАСС. Информацията е обявена от кмета на града Бил де Блазио. По-специално, регионът на площада ще бъде патрулиран от полицията от командата за сериозен отговор (CRC).
" Отделяме спомагателни запаси в региона на " Таймс скуеър ", с цел да подобрим сигурността. Ще наемем чиновници на КРС на " Таймс скуеър ". Ще забележите в допълнение полицейско наличие ", показва кметът.
 Стрелба на Таймс Скуеър, ранени са трима души, измежду които дете, пукотевица и в мол във Флорида Стрелба на " Таймс Скуеър ", ранени са трима души, измежду които дете, пукотевица и в мол във Флорида
При пукотевица на оживения площад Таймс Скуеър в Ню Йорк са ранени две дами и четиригодишно момиче. За случая, който американските вла...
Припомняме, че случаят със стрелбата породи вечерта на 8-ми май покрай полицейското ръководство на кръстовището на 7-мо авеню и 44-та улица. Пострадалите две дами и дете, както изясни по-късно на конференция началникът на градското полицейско ръководство Дермот Ши, бяха наранени от патрони инцидентно . Органите на реда разпространиха видеозапис на обвинения и обиските към момента не престават.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР