Полицията в Ню Йорк обяви репресии срещу престъпления срещу собствеността

...
Полицията в Ню Йорк обяви репресии срещу престъпления срещу собствеността
Коментари Харесай

Незаконни ръководители на групата за грабежи в Ню Йорк хакнаха банкови приложения, препродадоха откраднати телефони в чужбина

Полицията в Ню Йорк разгласи репресии против закононарушения против собствеността и няколко ареста в понеделник след нахлуване против група за грабежи на мигранти, обвързвана с Венецуела и способ, включващ потребление на електрически скутери - защото група обвинени в нахлуване против полицията в Ню Йорк остава в неопределеност.

„ През последните месеци вълна от мигрантска престъпност заля града ни, само че никога лицата, извършващи тези закононарушения, не съставляват големия брой хора, идващи в Ню Йорк, с цел да изградят по-добър живот “, сподели комисарят на полицията в Ню Йорк Едуард Кабан по време на следобеден брифинг за новините.

Той оприличи бандата към група призраци – незаконни имигранти без документи без телефони, без обществени медии и от време на време без известни имена или дати на раждане.

Много от обвинените живеят в системата за приюти за мигранти и неотдавна дойдоха в Съединени американски щати, съгласно ръководителите на NYPD.

Полицейски дисп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР