Полицията в Нотингамшир потвърди, че е била извикана на място,

...
Полицията в Нотингамшир потвърди, че е била извикана на място,
Коментари Харесай

Мъж „замръзна до смърт, докато спи в кола“, след като застудяването удари Обединеното кралство

Полицията в Нотингамшир удостовери, че е била извикана на място, откакто е получила известия за „ неочакваната гибел “ на мъж. Обстоятелствата се проверяват.

Полицаи бяха снимани на видеозапис, който беше публикуван на X, да се събират към транспортното средство, покрито със скреж и лед.

Снимка също демонстрира служител на реда, облегнат в автомобила, до момента в който различен стоеше до него с чифт ръкавици за еднократна приложимост.

Вижте повече

Един гражданин сподели на MailOnline: „ Хората се опитваха да получат помощ за бедния човек в предишното. Каква ужасна и трагична загуба на живот. “

Това се случва, когато Англия беше наранена от минусови температури, донесени от ентусиазъм леден въздух от Северна Скандинавия, което докара до рухване на някои елементи на страната до -10C.

В Лондон, където пътуващите се разсъниха при температури от -4C в петък сутринта, кметът Садик Хан задейства „ протокол за изключителни обстановки при тежки метеорологични условия “, с цел да бъдат отворени местата за нощувки. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР