Полицията в Невада потвърди, че тази седмица е връчила заповед

...
Полицията в Невада потвърди, че тази седмица е връчила заповед
Коментари Харесай

Мистерията с убийството на Тупак се заплете: Полицията извърши обиск на къща в Лас Вегас

Полицията в Невада удостовери, че тази седмица е връчила заповед за обиск във връзка с неразкритото ликвидиране на рапъра Тупак Шакур, оповестиха американски медии, съобщи Дарик и Българска телеграфна агенция.

Детективите са направили претърсването в дом в Хендерсън, предградие на Лас Вегас, където Шакур беше застрелян през септември 1996 година

Полицията на Лас Вегас не даде повече детайлности за претърсването, базирайки се на продължаващото следствие на убийството му.

Домът, който е бил претърсен, се намира на по-малко от 32 км. от булеварда на Лас Вегас, където Шакур беше погубен.

" Полицията на окръг Лас Вегас може да удостовери, че на 17 юли 2023 година е била връчена заповед за обиск в Хендерсън, Невада, като част от продължаващото следствие на убийството на Тупак Шакур ", се споделя в изказване на органите на реда.

„ Това е случай, който стои забранен и се надяваме един ден да можем да променим това “, сподели лейтенант Джейсън Джонсън пред " Las Vegas Review Journal ".

Тупак Шакур проби на музикалната сцена през 1991 година и продължи да се радва на триумф в класациите с шлагери, в това число California Love, All Eyez on Me, Changes и I Ain`t Mad at Cha.

Той умря на 13 септември 1996 година, седмица откакто беше прострелян четири пъти в колата си, до момента в който чакаше на червен светофар. Стрелецът в никакъв случай не бе хванат. Смятания за максимален зложелател на Тупак, The Notorious BIG, в началото беше обвинен заради обществената им омраза, само че и той погубен след шест месеца в Лос Анджелис, Калифорния.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР