Полицията в Несебър задържа двама души за серия от кражби.

...
Полицията в Несебър задържа двама души за серия от кражби.
Коментари Харесай

Спипаха обирджии в Несебър


Полицията в Несебър задържа двама души за серия от обири. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. Задържаните са 22-годишния К.К. от София (криминално проявен и осъждан) и 24-годишния престъпно проявен П.И. от София. От началото на месеца двамата са осъществили редица закононарушения.

На 9 юни от населявания от 39-годишна българка апартамент в Слънчев бряг откраднали два дамски портфейла, съдържащи персонални документи, сумата от 400 лв. и две банкови карти, както и мобилен телефон, преносим компютър, таблет, фотоапарат и сребърни дамски бижута.

На 11 юни от хотелска стая в Слънчев бряг, населявана от 56-годишна беларуска туристка, посредством навлизане през балконската врата, направили кражба на голям брой златни и сребърни украшения, персонални документи и сумата от 350 евро.

На 16 юни от апартамент в Свети Влас, населяван от 60-годишна съветска туристка, посредством навлизане през отворената балконска врата, откраднали мобилен телефон.

Двамата мъже създали цялостни признания, като обяснили, че обитавали на квартира в с. Равда и се придвижвали с автомобил, ръководен от П.И., а кражбите правил К.К. При осъщественото претършуване на квартирата им, са открити част от откраднатите движимости, само че без отнетите парични суми. Част от движимостите - предмет на незаконната активност на арестуваните са открити в София.

Работата по изцяло документиране на незаконната активност на П.И. и К.К. продължава от чиновници на Районно ръководство – Несебър. К.К. е притеглен в качеството на обвинен, като му е наложена мярка задържане под стража за период от 72 часа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР