Полицията в наш град до река Дунав трябваше да се

...
Полицията в наш град до река Дунав трябваше да се
Коментари Харесай

Стадо кози без надзор вдигна на крак полицията в Русе

Полицията в наш град до река Дунав трябваше да се оправя с необикновен проблем.  

Стадо кози без контрол подвигна на крайник полицията в Русе. Повече от 30 кози обикалят свободно два от най-големите жилищни квартала в града, заяви Българска национална телевизия след зрителски сигнал. Хората се опасяват, че стадото може да провокира пътни произшествия.

Рано тази заран пред центъра за здравна помощ в Русе лекарите и жителите на квартала намират стадо кози, което си почива в градинката. Мястото е в непосредствена непосредственост до оживено кръстовище. Хората се тормозили, че животните могат да излязат на пътното платно. Затова подали сигнал на тел. 112. На място дошъл екип на полицията, който се заел с изключителната задача да охранява животните.

Хората допускат, че стадото е на фермер от близката вилна зона. От пресцентъра на Българската организация по сигурност на храните прецизираха, че козите нямат марка, което забавя още повече установяването на техния притежател.

С издирването му са се заели органите на реда. След като той бъде открит, Агенцията по сигурност на храните ще ревизира за какво животните са оставени без контрол, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР