Полицията в Монтана излезе с подробности за вчерашната катастрофа, при

...
Полицията в Монтана излезе с подробности за вчерашната катастрофа, при
Коментари Харесай

Очевидец на катастрофата със загинал в Монтанско: Колата излетя от пътя без видима причина

Полицията в Монтана излезе с детайлности за вчерашната злополука, при която почина локален предприемач. По думите на очевидец на случая, колата е изхвърчала от пътя без забележима причина. Най-вероятно на възрастния мъж му прилошало, което довело до удара. 
Както само организация BulNews заяви още през вчерашния ден, случаят е станал малко след 11 часа на пътя сред селата Расово и Пишурка. Лек автомобил " Шевролет Епика " с монтанска регистрация се блъснал в крайпътно дърво, намиращо се вдясно по посока на придвижването от Монтана към Лом. До колата е открит трупът на 73-годишния лидер, гражданин на село Пишурка.



Веднага след случая на местопроизшествието дошъл екип на полицията. Униформените разпитали очевидец на станалото, който се движел зад „ Шевролет “-а. По думите на очевидеца, без забележима причина колата ненадейно трансформирала посоката си на придвижване, излязла вдясно от пътя и се блъснала в дървото.
Тялото на починалия е превозено в монтанската болница за осъществяване на аутопсия. Тя би трябвало да потвърди дали той е умрял в резултат на получен до момента в който кара инфаркт или инсулт или гибелта му е в резултат на конфликта. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР